Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan ailesinden Günay Anne'ye ziyaret

/ Kaynak: İHA
Erdoğan ailesinden Günay Anne'ye ziyaret

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte Keçiören'de yaşayan 88 yaşındaki Günay Anne'yi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 88 yaşındaki Günay Anne'yi Keçirören'deki evinde ziyaret etti. Erdoğan'a ziyarette eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan eşlik etti. Ziyarette kapıda karşılanan Erdoğan ailesi daha sonra Günay Anne'nin bulunduğu odaya geçti.
Dizlerinden rahatsızlığı bulunan Günay Anne, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendisini çok mahcup ettiğini söyleyerek, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin, buna çok ihtiyacımız var. Şimdiye kadar böyle bir Cumhurbaşkanı görmedik. Allah razı olsun. Rabbim size tahammül gücü versin, Allah yar ve yardımcınız olsun. Çok dua ediyorum. Düşünüyorum da millet aşkı var sizde, millete hizmet ediyorsunuz. Kendinizi, sağlığınızı, sıhhatinizi düşünmüyorsunuz. Güzel Rabbim sizi iki cihanda da bunaltmasın" dedi.
Elini öpen Emine Erdoğan'a "Çok mahcup oldum, beni mahcup ettiniz" sözleriyle karşılık veren yaşlı kadın, Sümeyye Erdoğan'a ise, "Resimlerde gördüm. Babanız, anneniz gibi sizler de çok çalışıyorsunuz" dedi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAYRANI
Ziyarette Fransızca mütercim ve tercümanı olduğu belirtilen 88 yaşındaki Günay Anne'nin, iç politika ve dış politikayı yakından takip ettiği, aynı zamanda tam bir Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı olduğu kaydedildi. Annesinin ise Gümüşhane'nin ilk öğretmeni olduğu anlatılan Günay Anne'nin, annesi ve teyzesinin eğitimini Osmanlı Sultanı II Abdülhamid Han'ın karşıladığı belirtildi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çay ikram edilen ziyarette daha sonra hatıra fotoğrafı çektirildi. Ziyaretin ardından çıkışta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...