'Kaybedeceklerini görenler paniğe kapıldılar'

/ Kaynak: AA
'Kaybedeceklerini görenler paniğe kapıldılar'

POLİTİKA Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "AK Parti'ye acaba nasıl çelme takarız diye seviyeyi düşüren bir üslup kullanmaya başladılar. " dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "AK Parti'ye acaba nasıl çelme takarız diye seviyeyi düşüren bir üslup kullanmaya başladılar. Kaybedeceklerini görenler paniğe kapıldılar, seviyeyi düşürüyorlar. Hakarete başvurmaya başladılar. Bahçeli'nin konuşmalarını dün gördünüz. Hiç yakışıyor mu koskoca bir genel başkana? Bu kadar hakaret etmek yakışıyor mu?" dedi.


Akdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Elmadağ ilçesinde vatandaşlarla çay evinde bir araya geldi.


Akdoğan, seçimlere sayılı günler kaldığını belirterek, pazar günü milletin gidip sandıkta iradesini ortaya koyacağını bildirdi.


Bazılarının "üç ay önce seçim oldu da ne değişti, tekrar milletin fikri değişsin" sorusunu yönelttiğini ifade eden Akdoğan, oysa vatandaşın 3 ayda neler yaşandığını çok iyi gördüğünü dile getirdi.


Akdoğan, hükümet kurma sürecinde kimin elini taşın altına koyduğunu, kimlerin sorumlu davrandığını, yaşanan terör olaylarında kimlerin ortak tavır takındığını, kimlerin milli bir duruş sergilediğini milletin çok iyi anladığını belirtti.


7 Haziran seçimlerinden sonra siyasi partilerin seçmenin mesajını nasıl anladığının da ortaya çıktığını vurgulayan Akdoğan, "Şimdi artık pazar günü milletimiz sandığa gidecek herkesin de tek tek notunu verecek. Bu bir muhasebe günü. Milletimiz güven ve istikrarın ne kadar önemli olduğunu da bu yaşananlarla gördü" diye konuştu.


"Millet size gereken cevabı pazar günü verir" 


Akdoğan, AK Parti'nin tek başına iktidara doğru yürüdüğüne işaret ederek, şöyle devam etti:


"AK Parti'ye acaba nasıl çelme takarız diye seviyeyi düşüren bir üslup kullanmaya başladılar. Kaybedeceklerini görenler paniğe kapıldılar, seviyeyi düşürüyorlar. Hakarete başvurmaya başladılar, Bahçeli'nin konuşmalarını dün gördünüz. Hiç yakışıyor mu koskoca bir genel başkana? Bu kadar hakaret etmek yakışıyor mu? HDP Eş Genel Başkanı çıkmış, Başbakanımıza hakaret ediyor, yani senin bağımlılığın, bağlılığın nereye, aidiyetin nereye? Sen kendi ülkene hakaret ediyorsun, 'katil devlet' diyorsun. Başka bir ülkedeki partiye destek oluyorsun. Eğer çok istiyorsan git orada siyaset yap. Git Suriye'de siyaset yap. Bu ülkenin demokrasisi sizi bir yerlere getirdi. Buna karşı hakaret etmek, bu ülkenin Başbakanına, Cumhurbaşkanına hakaret etmek hiç bir siyasetçi, genel başkana yakışmaz."


Pazar günü milletin herkese notunu vereceğini vurgulayan Akdoğan, "Siz böyle panikle, kaybetmenin paniğiyle 'AK Parti'yi de aşağı çekebilir miyiz' diye böyle bir üsluba başvuruyorsanız, millet size gereken cevabı pazar günü verir" ifadesini kullandı.


Akdoğan, bu oyuna gelmeyeceklerini, bütün bu terör saldırılarını milletle göğüsleyeceklerini ve hep birlikte mücadele edeceklerini kaydetti.


Konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Elmadağ esnafını ziyaret etti.

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...