MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçtiler

/ Kaynak: İHA
MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçtiler

POLİTİKA Haberleri  / İHA

MHP üyeliğinden istifa ederek AK Parti'ye geçen 2 kişiye rozetleri, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven tarafından takıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile MHP'den istifa ederek partilerine geçen Şerafettin Güleç ve Necmi Hocaoğlu'na rozet taktı. Tören öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan Yurdunuseven, Güleç ve Hocaoğlu'nun AK Parti üyesi olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Yurdunuseven, “Bugün AK Parti'de mutlu bir gün. 2004-2009 yıllarında Afyonkarahisar Belediye Meclis üyeliğinde birlikte görev yaptığımız MHP'li Necmi Hocaoğlu ile Şerafettin Güleç istikrar ve Türkiye'nin geleceği için partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldılar. Bugün burada bunun için bir araya geldik. Şerafettin Güleç Bey MHP'den istifa ederek partimize üye oldu. Yine Necmi Hocaoğlu da MHP'ye istifasını verdi ve partimizi destekleyeceğini ifade etti. Partimize üye olarak ülkemizin istikrarından yana oldular” dedi.
"ÜLKEMİN GELECEĞİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN AK PARTİ'DEYİM"
İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in ardından gazetecilere partisinden neden istifa ettiğini açıklayan eski MHP Belediye Meclis üyesi Şerafettin Güleç, 7 Haziran sonrası MHP'nin aldığı kararların yanlış olduğunu söyledi. Güleç konuşmasını şöyle sürdürdü: “7 Haziran seçiminden sonra MHP'nin almış olduğu kararlara karşı çıktığım için ve istikrar için AK Parti'yi tercih ediyorum. Uzun yıllar MHP üyesiydim ve bir ay önce istifa ettim. Bundan sonra ülkemin geleceğine katkı sağlamak için AK Parti'de mücadele edeceğim.”
2004-2009 yıllarında MHP Afyonkarahisar Belediye Meclis üyeliği yapan Necmi Hocaoğlu da partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçtiğini açıkladı. AK Parti'nin yeniden istikrar ortamını kurabilecek tek parti olduğunu belirten Hocaoğlu, “7 Haziran seçimlerinden önceki istikrar ortamına yeniden geri dönebilmek için ve ülkemizin tek başına bir hükümete ihtiyaç duyduğu için MHP'den istifa ederek AK Parti'ye üye oldum. Geçtiğimiz hafta içerisinde MHP'den istifa ederek, AK Parti'ye katılma kararı aldım. Ülkemin istikrarına destek vermek için AK Parti saflarında siyaset yapmaya devam edeceğim” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Yurdunuseven, Güleç ve Hocaoğlu'na AK Parti rozeti taktı. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...