Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tokat'ta BBP'den AK Parti'ye katılım

/ Kaynak: İHA
Tokat'ta BBP'den AK Parti'ye katılım

POLİTİKA Haberleri  / İHA

BBP'den istifa eden eski ilçe başkanı Eyüp Kaplan, yönetim kurulu üyesi, eski belediye başkan adayı Baygüneş ve partililer AK Parti'ye katıldı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde, Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) istifa eden eski ilçe başkanı Eyüp Kaplan, yönetim kurulu üyesi Yunus Kaplan, eski belediye başkan adayı Özdemir Baygüneş ve partililer AK Parti'ye katıldı.  AK Parti Turhal İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen programa AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Şenyurt Belediye Başkanı Ünal Aslan ve partililer katıldı. Katılım programında konuşma yapan AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay, “Bu gidişata bir dur diyebilmek için bir arada olmalıyız. Bu anlamda bugün burada tabandan bir olduğumuz, beraber olduğumuz çok kıymetli Büyük Birlik Partisi'nin eski ilçe başkanı, eski belediye başkan adayı, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti'ye katılmak için karar almışlar. Kendilerini tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi. 
Eski BBP İlçe Başkanı Eyüp Kaplan, “2009-2013 yılları arasında Büyük Birlik Partisi Turhal İlçe Başkanıydım. Şu an için en istikrarlı, vatanımıza en hayırlı olacak bir parti olarak AK Parti'yi gördüğümüz için ona katılmaya karar verdik. Türkiye'mize, Turhal'ımıza ve partimize hayırlı olması dilerim” diye konuştu. 


AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr Celil Göçer ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: 
“Değerli arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Partimize katıldılar, bizlere güç verdiler. AK Parti siyasetinin amacı bu milletin her bir ferdini şanlı bayrağının altında onurla, gururla, şerefle yaşatmaktır. Bu bayrak dalgalandığı sürece bu milletin fertleri AK Parti siyasetiyle geleceğe şerefli bir vatandaş olarak kavuşacaklardır. Bizim siyasetimiz asla şahısların koltuk merakı değildir. Bizim siyasetimizde insanların şahsi menfaatleri ön planda değildir. Bizim siyasetimiz milletimizi bir ve beraber kılmaktır. Bizim siyasetimizde memleketimizin meseleleri ön plandadır. O yüzden AK Parti milletin birliğinin, beraberliğinin teminatıdır. Katılımlarından dolayı arkadaşlara teşekkür ediyorum.”  Yapılan konuşmaların ardından eski BBP'li yöneticilere AK Parti rozeti takıldı. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...