Her türlü tedbiri aldık! Kimse ipotek koyamaz

Her türlü tedbiri aldık! Kimse ipotek koyamaz

POLİTİKA Haberleri

Çelik, 'Hiçbir sandıkta problem olmayacak. Herkes özgürce, güven içerisinde hür tercihini yansıtacak biçimde gitsin oyunu kullansın' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yarın yapılacak seçim öncesi net mesajlar verdi. “Bu seçimin tek gündemi var” diyen Çelik, “AK Parti tek başına iktidar olacak mı, olamayacak mı? Mesele AK Parti meselesi de değil. Dünyadaki ekonomik sarsıntılar karşısında Türkiye gemimizi sağlıklı bir şekilde yüzdürebilecek miyiz? şeklinde konuştu. Çelik, “Yüzde 4 civarında bir kararsız seçmen olduğu ifade ediliyor. Onlara bir çağrınız olacak mı?” sorusuna ise, şu cevabı verdi: “Herkesin sandığa gitmesi lazım, en önemli şey bu. Sandık meselesi demokrasinin namusudur. Sandığa kimse ipotek koyamaz. Sandığın kimyasıyla kimse oynayamaz. Güvenlik operasyonlarıyla da sandık bölgelerinde hakimiyet kuran vatandaşları tehdit edenlere karşı ciddi tedbirler alınmıştır. Vatandaşlarımız da bunu hissediyorlardır. Hiçbir sandıkta problem olmayacak. Herkes özgürce güven içerisinde hür tercihini yansıtacak biçimde gitsin oyunu kullansın. Vatandaşlarımızın çeşitli küskünlükleri, kızgınlıkları, beğenmedikleri hususlar vardır. Bunları 7 Haziran'dan bu yana bir mikro cerrahiyle en ince ayrıntısına kadar değerlendirdik, adını koyduk. Bütün bunların neticesinde de bir seçim beyannamesi ortaya çıktı.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...