Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PYD, Kürtlere zulüm eden Esad'a çalışıyor

PYD, Kürtlere zulüm eden Esad'a çalışıyor

POLİTİKA Haberleri

Akdoğan: Kürtleri yok eden Baba Esad'dı. Şimdi oğluyla iş birliği yapıyorlar. Türkiye, sınırındaki teröre seyirci kalmaz.

Seçim güvenliği için gereken çalışmaları yaptıklarını ve tedbirleri aldıklarını bildiren Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Vatandaşlarımızın sandığa huzur ve güven içerisinde gitmesi çok büyük önem taşıyor. Seçim günü hile yapan, vatandaşı tehdit eden, okul bahçesinde veya sınıflarda vatandaşın iradesini şekillendirmeye çalışan, bir şekilde onların yerine oy kullanmak isteyen, oy kullanan... Bunların gerçekten cezası çok ağırdır. Herkes bunun bedelini öder” dedi. PYD'nin Fırat'ın batısına geçme girişimine de değinen Akdoğan, “Türkiye buna seyirci kalmaz. Ne sınırımızdaki terör faaliyetlerine göz yumarız ne de orada Arapların ve Türkmenlerin bir şekilde buradan kaçırılmasına, sindirilmesine, yok edilmesine” diye konuştu. PYD'nin Kürtlere zulmeden Esad'la işbirliği yaptığını vurgulayan Akdoğan, “Kürtleri yok eden, Baba Esad o Esad, Kürtlere onlardan daha büyük zarar veren kimse geldi mi insanlık tarihinde? Ama onlarla işbirliği yapabiliyorlar, bunlarda Stockholm sendromu var” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...