Nihat Zeybekci oyunu kullandı

/ Kaynak: AA
Nihat Zeybekci oyunu kullandı

POLİTİKA Haberleri  / AA

Ekonomi Bakanı Zeybekci, oyunu Denizli'de Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde kullandı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bu gece ve yarın diliyoruz ve temenni ediyoruz ki, tabii ki milletimizin takdiridir, tek partili, istikrarlı bir hükümet dönemi başlayacak ve 1,5 yıldan beri ertelenen, ötelenen, gerek reel sektörde gerek özel sektörde, ekonomide, her alanda istekler, talepler, yatırımlar, projeler, 2016 yılı için bence önemli bir süreç başlatacak" dedi.


Çamlaraltı Mahallesi'ndeki evinden kullandığı özel aracıyla Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine gelen Bakan Zeybekci, eşi Ayşen, oğlu Atilla ve kızı Fatma Zeybekci ile 1080 numaralı sandıkta oyunu kullandı.


Okulu gezerek sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Zeybekci, sıra bekleyen vatandaşlara sonucun hayırlı olması temennisinde bulundu.


Zeybekci, okul çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin ülkeye, millete hayırlı olmasını diledi.


Son 1,5 yıl içinde dördüncü seçimi yaptıklarını anımsatan Zeybekci, şunları söyledi:
"30 Mart, 10 Ağustos, 7 Haziran ve 1 Kasım olarak. İnşallah şöyle üç dört yıllık seçimsiz bir dönem önümüzde görünüyor. Bu gece ve yarın diliyoruz ve temenni ediyoruz ki, tabii ki milletimizin takdiridir, tek partili, istikrarlı bir hükümet dönemi başlayacak ve 1,5 yıldan beri ertelenen, ötelenen, gerek reel sektörde gerek özel sektörde, ekonomide, her alanda istekler, talepler, yatırımlar, projeler, 2016 yılı için bence önemli bir süreç başlatacak. Hayırlı olsun milletimize, memleketimize. Rabbim hayırlı ne ise onu nasip etsin."


Basın mensuplarına da çalışmalarından dolayı teşekkür eden Zeybekci, "Bu arada Denizli'de seçim kampanyası sırasında elim bir kazada kaybettiğimiz İlyas ve Alperen kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Sizleri de bu dönemde çok yorduk, çok koştunuz. Sizlere de çok teşekkür ediyoruz. Hakikaten kutsal bir iş yapıyorsunuz. Vatandaşın bilgilenme hakkı olan haberi en doğru, en tarafsız bir şekilde ulaştırmaya çalışıyorsunuz" dedi.

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...