"Milletimiz huzur istedi, güvenlik istedi''

/ Kaynak: AA
"Milletimiz huzur istedi, güvenlik istedi''

POLİTİKA Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, açıklama yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "Milletimiz huzur istedi, güvenlik istedi, ağzının tadının bozulmamasını istedi" dedi. Kurtulmuş, partisinin Ordu İl Başkanlığı önüne kurulan platformun üzerinden vatandaşlara seslendi. Kesin olmayan sonuçlara göre, Ordu'da yüzde 63 ile 4 milletvekili çıkardıklarını belirten Kurtulmuş, "Bizim bu akşama gelmemizde emeği olan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bizlere dualarıyla katkısı olan bütün hemşehrilerimizden, milletimizin bütün fertlerinden Allah razı olsun" diye konuştu.


Kurtulmuş, "Bu, Allah'ın lütfudur, milletimizin ferasetinin sandığa yansımasıdır. Allah'a çok şükür, Türkiye genelinde şu anda resmi olmayan sonuçlara göre, yüzde 50'nin üzerinde oy almış bulunmaktayız" ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, 7 Haziran'da "Salladık" diyenlere en büyük cevabı milletin sandıkta verdiğini kaydederek, "Şu anda 7 Haziran seçimlerine göre, Ordu'da 42 bin fazla oy almış durumdayız. İnşallah 7-8 bin oy da gümrüklerden gelir" değerlendirmesinde bulundu. Ordu'da 4 ilçede yüzde 80'in üzerinde oy aldıklarını aktaran Kurtulmuş, "Milletimiz huzur istedi, güvenlik istedi, ağzının tadının bozulmamasını istedi. Ordu'da da bize çok güzel destek verdiler. Mesudiye'den Akkuş'a kadar bize destek veren bütün kardeşlerime, Gülyalı'dan Ünye'ye kadar AK Parti'ye destek veren bütün kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Millet efendi, biz onların hizmetkarıyız" görüşünü paylaştı.


- Kutlamalar yapıldı
Bu arada, AK Parti Ordu İl Başkanlığı önünde kutlama yapıldı. Bazı partililer tarafından havai fişek atıldı, bazı partililer ise müzik eşliğinde oyun oynayarak halay çekti. Bir grup motosiklet sürücüsü de parti önünde gösteri yaptı.

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...