MHP, az önce açıkladı! Bahçeli'nin yerine...

/ Kaynak: AA
MHP, az önce açıkladı! Bahçeli'nin yerine...

POLİTİKA Haberleri  / AA

MHP Osmaniye Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ruhi Ersoy, MHP bünyesinde genel başkanlık tartışmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada, bir internet sitesinde, MHP Genel  Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Genel Başkanlık için şahsını hazırladığı" iddiasının  yer aldığını anımsattı. 
 
Bu haberin "tamamen gerçek dışı, hayal ürünü, uydurulmuş, maksatlı"  olduğunu belirten Ersoy, "Açık ve net olarak ifade ediyoruz ki MHP bünyesinde  genel başkanlık tartışması söz konusu bile değildir" dedi. 
 
MHP'de ve ülkücü harekette Genel Başkan değil, "lider" olduğunu  kaydeden Ersoy, "O da Devlet Bahçeli'dir. Liderimiz, bu kutlu makamı ömrünü  adadığı ülkücü değerler manzumesiyle temsiline devam etmektedir ve her türlü  fitne odağına rağmen de edecektir" ifadelerini kullandı. 
 
Ersoy, açıklamasında şu değerlendirmeyi yaptı: 
"Ülkücü harekette liderlik, veliahtlıkla kimseye geçmez. Hareketin  hafızasına sahip olanlar bu durumu çok iyi bilirler. Hakkımızdaki bu haberi  yaptıran odakların çok yönlü neyi hedeflediği tarafımızca bilinmektedir. Bu  haberi servis edenlerin niyeti ile mal bulmuş mağribi gibi davrananların niyeti  çok farklı olsa da sonuç olarak MHP'ye ve dolayısıyla ülkeye ihanet  etmektedirler. 
 
Türklüğün kaderi üç hilalin elindedir. Hilalin bugünkü taşıyıcısı  lider Devlet Bahçeli'dir ve her zamankinden daha çok tarihi bir misyona sahiptir.  Bunu bilen odaklar liderlik makamını sulandırmanın peşindedirler ama bu tertibi  bilen samimi ülküdaşlar bu duruma asla müsaade etmeyecek, bozacaklardır. Böylesi  bir süreçte her zamankinden daha büyük bir şevkle ömrümüzün yettiği yere kadar  liderimiz Devlet Bahçeli'nin ve davamızın emrinde olacağız." 

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...