İhsan Özkes: Kaset skandalı aydınlanmadan CHP değişmez

İhsan Özkes: Kaset skandalı aydınlanmadan CHP değişmez

POLİTİKA Haberleri

Eski CHP milletvekili İhsan Özkes, Baykal'a kurulan kaset skandalı aydınlatılmadan CHP'de değişimin mümkün olmadığını söyledi.

CHP'nin HDP ve Paralel Yapı ile iş birliği yapmasına tepki olarak partisinden istifa ettiğini söyleyen Özkes, CHP'nin kaset geçmişinin aydınlatılması gerekiyor dedi. A Haber'de Zeynep Bayramoğlu'nun sunumu ile ekrana gelen Kadraj programına katılan eski CHP milletvekili İhsan Özkes, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
KASET OLAYI ÇÖZÜLMEDEN CHP DEĞİŞMEZ
 
Kaset olayı daha henüz aydınlanmış bir konu değil. Kaset olayı aydınlanmadan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanlığı konusu aydınlanamaz. Çünkü kaset olayını ortaya koyanlar, Kılıçdaraoğlu'nun genel başkanlığa gelmesinin yolunu açanlar,ortaya çıkmadan bunlar bilinmeden, Kılıçdaroğlu mu kalacak, sonra başkası mı kalacak bu bilinemez.
 
BU İTTİFAKA DAYANAMADIM VE İSTİFA ETTİM
 
Bir partinin HDP'nin arkasına vagon olmasına o partinin milletvekili olarak bunu hazmetmem mümkün değildir. Tüm mesele nedir çeşitli medya holdingleri ile işbirliği yapacaksın, dış güçlerle, paralelle temas kuracaksın HDP özentisi ve HDP'nin çok oy almasına bağlayacaksın ve diyeceksin ki 'AK Parti olmasın da kim olursa olsun, Tayyip Erdoğan olmasın da kim olursa olsun'. Ben orada dedim ki bir dakika 'durun', kendi kendime dedim ve istifa ettim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...