Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti Meclis Başkanı adayı belli oldu

Düzenleyen:
AK Parti Meclis Başkanı adayı belli oldu

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partilerinin TBMM Başkanı adayının İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman olduğunu açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde toplanan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor.

Ömer Çelik'in açıklamalarından saatırbaşları;

Fransız halkına bir kez daha başsağlığı diliyoruz. Saldırı bütün insanlığa yapılmıştır. Aynı şekilde dün Almanya'da maçlar iptal edildi. Bugün İngiltere'de alarm verildi. Bu olaylar Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki tezlerini doğruluyor. Bütün bunlar aslında Türkiye'nin mücadelesinin ne kadar büyük bir mücadele olduğunu gösteriyor. 

Geniş bir istişare yapıldı, bir değerlendirme yapıldı. AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı sayın İsmail Kahraman'dır.

Yine önümüzdeki dönemle olarak çeşitli değerlendirmeler yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız hükümeti kurma görevini Başbakanımız'a verdiler. Sayın Başbakanımız çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar bütün çalışmalar kendi rutini içerisinde yürümektedir.

AK Parti Meclis Başkanı adayı belli oldu

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...