Bakan'ın konvoyu kaza yaptı!

/ Kaynak: İHA
Bakan'ın konvoyu kaza yaptı!

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Uşak’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu’nun konvoyunda bulunan ambulans, Kayaağıl Termal Tesislerindeki açılıştan kent merkezine dönerken kaza yaptı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Uşak’taki ziyaretleri sırasında talihsiz bir kaza meydana geldi. Uşak Belediyesi tarafından yapılan Kayaağıl Termal Tesislerinin yeni yapılan apartlarının açılışını gerçekleştiren Bakan Eroğlu ve beraberindeki heyet açılış sonrası kent merkezine dönerken Garaj Kavşağında konvoyun sonunda bulunan 64 NN 112 plakalı 112 Acil Servis ambulansı, 64 LD 001 plakalı Sultan Yeşilöz isimli bayanın kullandığı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ticari araç orta refüjdeki direğe çarparak durdu. Kazada bayan sürücü hafif yaralanırken şoka girdi. Kazanın olduğu anlar ise bir güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza anında yaya geçidinde bulunan 2 genç ise iki metre ile çarpışan araçların altında kalmaktan son anda kurtuldular.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...