Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni bakan Berat Albayrak'a zor soru

Düzenleyen:
Yeni bakan Berat Albayrak'a zor soru

POLİTİKA Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak göreve gelen Berat Albayrak'a ilk soru "Rus jeti düştü, doğalgaz ne olacak?" şeklinde geldi.

Yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a gündemle ilgili ilk soru soruldu. Albayrak, Rusya ile yaşanan krizle ilgili Türkiye'nin doğalgaz konusunda herhangi bir sıkıntı yaşayıp yaşamayacağı yönünde gelen soruya yanıt verdi.
İşte Albayrak'ın açıklamaları:
"ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALACAĞIZ"

"Şimdi bu çok taze sıcak bir gelişme. Bunun tüm detaylarıyla hakim olmadan, detaylı bir çalışma ve açıklama yapmak mümkün değil. Bugün biliyorsunuz, bir güvenlik toplantısı yapılıyor. Bu kriz diye de adlandırılıyorsa, medyadaki gelişmeleri çok da takip edemedik. O noktada ele almak lazım. Biz Rusya ile çok uzun geçmişe dayalı dostlukları, ticari, kültürel ilişkileri olan bir ülkeyiz. Sadece enerji değil birçok farklı sektörde uzun dönemdir önemli ilişkileri olan bir ülkeyiz. Enerji özelinde ben çok pesimist bakmıyorum. Kış kapıda özelinde değerlendirirsek, arkadaşlardan bilgi alacağız, konuşacağız. Ben o anlamda vatandaşlarımızın müsterih olması gerektiğini şahsen düşünüyorum" dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...