HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Rusya yerine ülkesini eleştirdi

Rusya yerine  ülkesini eleştirdi
Kemalkılıçdaroğlu, Haber

POLİTİKA Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi’nde yaptığı konuşmada sınırı ihlal eden ve düşürülen Rus uçağıyla ilgili AK Parti’yi suçladı.

Rus uçağını eleştiren tek bir söz söylemeyen Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin dış politikasını yerden yere vurdu. Türkiye’nin terör ithal eden devlet haline geldiğini iddia eden CHP lideri, şunları kaydetti: “Düşürülen uçak dolayısıyla arka arkaya açıklama yapılıyor. Biri diğerini yalanlıyor. Bu tabloyu kim meydana getirdi? Sınırımızı ihlal etti diye uçağı düşürdük. Peki bu tablonun asıl sorumlusu kim? Türkiye’yi bataklığa sürükleyen kim? IŞİD’i ithal eden kim? Mezhep endeksli bir politikanın Türkiye’yi getirdiği nokta budur. Bu politikalar yüzünden bu hale geldik. Rusya ile köklü ilişkilerimiz var. Kin ve nefretle ilişkiler yürümez. Kavga iki ülkeye de zarar verir. Bölgenin de Türkiye’nin de Rusya’nın da savaşa tahammülü yoktur.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...