Kıbrıs’ta çözüm AB ilişkilerini de geliştirecek

Düzenleyen:
Kıbrıs’ta çözüm AB  ilişkilerini de geliştirecek

POLİTİKA Haberleri

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile yaptığı ortak basın toplantısında konuşan Başbakan Davutoğlu, Türkiye-AB ilişkilerinin yeni bir döneme girdiğini belirtti

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile yaptığı ortak basın toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye-AB ilişkilerinin yeni bir döneme girdiğini belirterek, “Pazar günü AB-Türkiye Zirvesi’nde bu açıkça ortaya konuldu. Orada gördüğümüz olumlu atmosferin adaya da yansıyıp, tarihin derinliğinden bu yana Avrupa halkları arasında yer alan Türklerin, Yunanlıların ve Rumların hep beraber yine Avrupa kıtası içinde birlikte, bir barış havzası oluşturması yönünde adım atmalarının vaktinin geldiğini düşünüyoruz. Kıbrıs’ta çözüm AB ilişkilerini de geliştirecek. Türkiye’nin AB üyeliği sadece bir ülkenin birliğe katılması değil, küresel barış adına atılacak bir adımdır” dedi. KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı da “Kıbrıs’ta çözüm AB ilişkilerini de geliştirecek. Türkiye AB ilişkilerindeki yeni açılımın doğması bizler açısından da olumlu” dedi.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...