Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

POLİTİKA Haberleri  / İHA

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini 'DAEŞ'le doğrudan petrol ticareti yapmak'la suçlayan Rusya'ya sert tepki gösterdi. MHP lideri Bahçeli, Diyarbakır ziyaretinde PKK’lı teröristler için "Barikatları kuran arkadaşlar" ifadesini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınadı. Bu sözü "kurşun gibi" diye değerlendiren Bahçeli, "Tahir Elçi’ye ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu, 'barikatları kuran arkadaşlar’ sözüyle teröriste sahip çıkmıştır" dedi.

RUSYA’YA SERT ELEŞTİRİ
Devlet Bahçeli, Rusya’dan gelen gerilimi artırıcı açıklamaları da eleştirerek, "Rusya saldırgan bir politikanın tarafındadır. Rus yetkililer her fırsatta gerilimi artırıyor. Putin ve adamlarının dili sivri ve zehirlidir. Putin yönetimi ilişkileri iyice germektedir. Ateşe körükle gitmek kimsenin yararına değildir" diye konuştu. MHP lideri füzeli provokasyona ilişkin ise, "Boğaz’dan füzeli geçiş gerilimi sorumsuz ve ahlaksız bir teşebbüstür" dedi.

BOĞAZ'DAN FÜZELİ GEÇİŞ GERİLİMİ
MHP Lideri, Rus savaş gemisinin İstanbul Boğazı'ndan geçişi sırasında bir askerin omzunda füze ile görüntülenmesine ilişkin ise, "Bu sorumsuz ve ahlaksız bir teşebbüstür" dedi.

RUSYA’NIN "DAEŞ PETROLÜ" İFTİRASI
Bahçeli’nin gündeminde Rusya’nın DAEŞ petrolü iftirası da vardı. Devlet Bahçeli, "Erdoğan ve ailesini petrol kaçakçısı olarak görmemiz eşyanın tabiatına aykırıdır. Türkiye Cumhuriyet cumhurbaşkanın bu kadar aşağılanması milli gururumuzu incitmiştir" diye konuştu.
 

KILIÇDAROĞLU’NA SERT TEPKİ
Devlet Bahçeli, Diyarbakır ziyaretinde PKK’lı teröristler için "Barikatları kuran arkadaşlar" ifadesini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu’nu da kınadı. Bu sözü "kurşun gibi" diye değerlendiren Bahçeli, "Tahir Elçi’ye ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu, ’barikatları kuran arkadaşlar’ sözüyle teröriste sahip çıkmıştır" dedi.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...