AK Partili başkan ölümden döndü

Düzenleyen:
AK Partili başkan ölümden döndü

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Menteşe’den Milas-Bodrum havalimanına giderken kendi kullandığı araç ile yaptığı kazada yaralandı.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci kendi kullandığı 48 EE 462 plakalı aracı ile kardeşi Adem Küreci ile Milas-Bodrum Havalimanına giderken Yatağan ilçesi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci ve kardeşi Adem Küreci yaralandı. 
Saat 20.30 sıralarında Menteşe’den kendisine ait araç ile hareket eden Küreci, Akgedik Mahallesi kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan aracın hava yastıkları açıldı. Emniyet kemerinin takılı olması faciayı önlerken, kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Küreci’yi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. İlk müdahalesi acil serviste yapılan Küreci’nin göğüs kafeslerinde çarpmadan dolayı ağır bulunduğu açıklandı. Acil Serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Küreci tedbir amaçlı müşahede odasına kaldırıldı.
Kazanın ardından Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Kadın ve Gençlik kolları ile partililer hastaneye geldi. AK Parti İl Başkanı Küreci’yi ziyaret eden Vali Amir Çiçek çıkışta yaptığı açıklamada, “AK Parti il başkanı arkadaşımız kaza geçirdi.
Akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen kaza Muğla-Yatağan arasında tek taraflı bir kaza. Kendisine öncelikle geçmiş olsun diyorum. Kaza sonucunda öncelikli olarak 112 Acil Servis ekiplerimiz gitti. Şu anda hem kardeşinin hem kendisinin röntgeni ve tomografisi çekildi. Hayati bir tehlikesinin olmadığı, sadece ağrılarını olduğu için tedavisi devam ediyor” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...