Kemal Kılıçdaroğlu'na hendek kazan arkadaşlar soruldu...

Düzenleyen:
Kemal Kılıçdaroğlu'na hendek kazan arkadaşlar soruldu...

POLİTİKA Haberleri

Kılıçdaroğlu'na katıldığı canlı yayında "Hendek kazan arkadaşlar" derken ne demek istediği soruldu. Cevabı ise bakın ne oldu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tahir Elçi'nin PKK'lı teröristler tarafından öldürülmesinden sonra Diyarbakır Barosu'nu ziyaret etmişti. Burada kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da hendek kazanlara ve barikat kuranlara seslenerek "Barikatları kuran arkadaşlara diyorum ki lütfen vasiyeti yerine getirin" demişti.

NE DEMEK İSTEDİĞİ SORULDU
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk TV canlı yayınına katıldı. Kılıçdaroğlu'na "Hendek kazan arkadaşlar" ifadesiyle ne demek istediği soruldu.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
"Tahir Elçi'nin katledilmesinin ardından Diyarbakır'a gitmiştim. Suriiçi'nde PKK'nın halkı esir aldığını ve halkı evlerinden çıkmaması için tehdit ettiğini söylemiştim. PKK'nın zorla hendek kazdırdığını söylemiştim. Ben orada örgüt tarafından zorla hendek kazdırılanları kastettim. Partimizin teröre karşı duruşundan kimsenin şüphesi olmasın"

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...