HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

CHP'li Eren Erdem'e kötü haber

Düzenleyen: / Kaynak: iha
CHP'li Eren Erdem'e kötü haber
Eren Erdem, Avukat, Haber

POLİTİKA Haberleri  / iha

Tartışmalı açıklamalarıyla iktidarın yanı sıra muhalefetin de hedefi haline gelen CHP'li Eren Erdem, bir darbeyi de avukatından yedi.

AK Partili Burhan Kuzu'ya, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açan Erdem'in avukatı davadan çekildi. 
"Türkiye ile İran savaşa girse İran'ın yanında yer alırım" tweeti ve "Türkiye DEAŞ'a sarin gazı satıyor" iddiasıyla gündeme oturan CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, bu kez darbeyi hiç beklemediği bir kişiden yedi.
CHP'li Erdem, geçen günlerde AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'ya, bir televizyon kanalında katıldığı programda, kendisine "kitapsız" dediği için hakaret ettiği gerekçesiyle Ankara 23. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde "manevi tazminat" davası açtı.
Avukat İray Görkem Koray aracılığıyla Burhan Kuzu'ya 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açan Erdem'i şoke edecek bir gelişme yaşandı. Avukat İray Görkem Koray, bugün CHP'li Erdem'in avukatlığından istifa etti. Avukat Koray, davanın görüldüğü Ankara 23. Asliye Hukuk Mahkemesine Erdem'in "vekilliğinden istifa" ettiğine yönelik dilekçesini sundu.
"MÜVEKKİLİM ÜLKE MENFAATLERİNİ HER ZAMAN ÖNDE TUTMUŞTUR"
Avukat Koray'ın daha önce müvekkili Eren Erdem'i savunurken, "Müvekkilim ülke menfaatlerini her zaman önde tutmuştur fakat Burhan Kuzu müvekkilime hakaret etmiştir" yönünde görüş beyan ettiği öğrenildi. Burhan Kuzu'nun avukatlarının ise konunun bir eleştiriden ibaret olduğunu ifade ettiği belirtildi.
CHP'li Erdem'in avukatının davadan çekildiğine ilişkin bilgisi olup olmadığı henüz netleşmedi.  

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...