HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başbakan Davutoğlu, 175 tesisi hizmete açtı

Düzenleyen: /
Başbakan Davutoğlu, 175 tesisi hizmete açtı
Davutoğlu, Haber

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dış mihrakların ve terör örgütlerinin Doğu ver Güneydoğu Anadolu’nun kalkınmasını istemediğini söyledi.

Ankara’da Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2,4 milyar lira yatırım bedelli 175 tesisinin açılış töreninde konuşan Davutoğlu, “Fitne odakları ve terör örgütleri, bizim yaptığımız barajlara, okullara, camilere saldırıyor. Dış mihrakları biliyor ki Doğu ve Güneydoğu ile Türkiye ayağa kalkarsa artık sömürecekleri halklar olamayacak. Vandalları hep birlikte görüyoruz. Hak ettikleri cevabı aldılar, alacaklar” dedi.
Davutoğlu, muhalefet partilerinin liderleriyle yapacağı görüşmeye de değindi. Başbakan, “Ümit ederim ki önümüzdeki 4 yıl için, evet birbirimizi eleştirdiğimiz, birbirimizle gerektiğinde siyasi rekabet yaptığımız ama sonunda bu ülkenin menfaatini her türlü siyasi menfaatin üzerinde tuttuğumuz bir dönem başlar. Bizim farkımız, Türkiye’nin bütününü kuşatmamızdır” diye konuştu.
Konuşmanın ardından toplu açılışlar gerçekleştirildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...