HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meral Akşener: Olağanüstü kurultay toplanacak

Düzenleyen: /
Meral Akşener: Olağanüstü kurultay toplanacak
MERAL AKŞENER, Haber

POLİTİKA Haberleri

Meral Akşener, yeni yıl mesajında MHP Olağanüstü Kurultayı toplama sayısının üzerinde imza topladıklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Meral Akşener, 2015'in son dakikalarında gönderdiği kutlama mesajında, MHP kurultayı için gerekli "yeterli sayının çok üzerinde" imza toplandığını söyledi ve müracaat sürecini başlatacaklarını açıkladı.
OLAĞANÜSTÜ KURULTAY İÇİN İMZALAR TAMAM

Meral Akşener, kutlama mesajında 2016 yılına azim ve umutla girdiğinin altını çizerek şöyle dedi: "Olağanüstü Kurultay talebi çalışmalarımız tamamlanma safhasına gelmiştir. Bu aşamadan sonra, diğer imza toplayan genel başkan adayı arkadaşlarımızla, kararlaştırabileceğimiz bir takvime göre, elimizdeki imzaları birleştirerek, müracaat sürecini başlatabiliriz. Göstermiş olduğunuz cesaret ve çalışkanlık ile kısa sayılabilecek bir bir sürede yeterli sayınının çok üzerinde imza toplanmasını sağlayan siz Ülküdaşlarıma sunar, bu vesileyle yeni yılınızı kutlarım."
275 İMZA GEREKİYOR

MHP'de olağanüstü kurultay için 275 delegenin imzası gerekiyor. Genel Başkan adaylığı için MHP'den ihraç edilen ancak yargı kararıyla partiye geri dönen Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan ile MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeşi'in doktoru Selim Kaptanoğlu daha önce adaylıklarını açıkladı. Meral Akşener net bir biçimde 'adayım' demedi ancak "Ben ve arkadaşlarım ülkücü iradenin üzerimize yükleyeceği her türlü sorumluluğu almaya hazırız" sözleriyle işaretini verdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...