Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu sosyal medyayı aktif kullanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Davutoğlu sosyal medyayı aktif kullanıyor

POLİTİKA Haberleri  / AA

Twitter hesabı 3 milyon 980 bin kişi tarafından takip edilen Başbakan Davutoğlu'nun, 1 milyonu aşkın Facebook, 294 bin Instagram takipçisi var.

64. Hükümet üyeleri, siyasi ve güncel mesajlarını paylaşmak için sosyal medyanın olanaklarını aktif olarak kullanıyor. AA muhabirinin 1 Ocak 2016 tarihi itibarıyla derlediği bilgilere göre, kabine üyelerinin Twitter hesapları incelendiğinde, takipçi sayısında ilk sırada, 3 milyon 980 bin takipçiyle Başbakan Ahmet Davutoğlu yer alıyor. Yeni kabinenin açıklandığı 24 Kasım 2015'ten 1 Ocak 2016'ya kadar geçen sürede Davutoğlu'nun takipçi sayısında yaklaşık 200 binlik artış gözlendi.

Davutoğlu'nun 1 milyonu aşkın Facebook, 294 bin Instagram takipçisi var.

Bakanlar Kurulunun diğer üyeleri de sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in 1 milyon 463 bin, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un 1 milyon 212 bin takipçisi bulunuyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...