Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'de dört isim için karar!

Düzenleyen:
AK Parti'de dört isim için karar!

POLİTİKA Haberleri

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, AK Partili Yaşar Yakış ile üç belediye başkanının partiden ihracının istendiğini açıkladı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti'nin kurucu üyesi Yaşar Yakış, Ankara Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve ​Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük​'ün tedbirli olarak partiden kesin ihracı için Merkez Yürütme Kurulu tarafından Merkez Disiplin Kuruluna sevk edildiğini bildirdi.

AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki kampına değinen Çelik, "Afyonkarahisar'daki kampında terörle mücadele ve reformlar konuşulacak. Doğu ve Güneydoğu'da İki meşru gücün çatışması yoktur. Terör örgütünün demokrasiyi tehdidi vardır. Ortada barbarlık vardır, çağrıyı hendekleri kazanlara yapmak gerekir" dedi.

AK Parti'de dört isim için karar!

YAŞAR YAKIŞ'A İHRAÇ İSTEMİ
Bugün gündeme gelen Yaşar Yakış'ın partiden ihraç edilmesi iddiasına cevap veren Çelik, AK Parti'nin kurucu üyelerinden ve bir dönem Dışişleri Bakanlığı ve Düzce milletvekilliği yapan Yaşar Yakış'ın partiden kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.

AK Parti'de dört isim için karar!

BELEDİYE BAŞKANIN DA İHRACI İSTENDİ
Öte yandan bugün toplanan AK Parti MYK toplantısında önemli ihraç kararları çıktı. Hakkında yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları bulunan Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan'ın da partiden ihracının istendiğini ifade etti.

AK Parti'de dört isim için karar!
Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk

AK Parti'de dört isim için karar!
Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...