HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Figen Yüksekdağ'ın danışmanı hain saldırıyı kutladı

Düzenleyen: /
Figen Yüksekdağ'ın danışmanı hain saldırıyı kutladı
Figen Yüksekdağ, Haber

POLİTİKA Haberleri

Figen Yüksekdağ’ın danışmanı Sıtkı Güngör, Diyarbakır Çınar'da yapılan terör saldırısının ardından "Bahar erken geldi" tweeti attı.

"HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ'ın danışmanı Sıtkı Güngör, Diyarbakır’da terör örgütü PKK’nın Emniyet Müdürlüğü ve polis lojmanına yönelik bombalı ve roketatarlı saldırısının ardından attığı tweetle kutlama yaptığını gösterdi.

1'İ BEBEK 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gece saatlerinde Diyarbakır Çınar’da terör örgütü PKK’nın düzenlediği saldırıda 1'i 5 aylık bebek olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetti 39 kişi yaralandı. PKK’nın bomba yüklü araç ve roketatarlı saldırısında emniyet müdürlüğü ve ailelerin kaldığı üst katlardaki lojmanlarda büyük hasar oluştu.

"BAHAR ERKEN GELDİ"

HDP Eşbaşkanı Yüksekdağ’ın ESP döneminden bu yana yanında olan danışmanı Güngör, lojmanda yaşayan kadın ve çocukların da yaralandığı saldırı sonrası “Bahar erken geldi… Cemreler düşüyor sanki… #Çınar” şeklinde tweet attı.
Güngör, gelen tepkilerin ardından attığı tweeti sildi. Kullanıcı adını da @SitkiGungor iken @Sgungor6262 şeklinde değiştirdi.

Figen Yüksekdağ'ın danışmanı hain saldırıyı kutladı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...