Adalet Bakanı: O bildiriyi ancak PKK yazabilir

Düzenleyen:
Adalet Bakanı: O bildiriyi ancak PKK yazabilir

POLİTİKA Haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 1100 akademisyenin imzaladığı, ‘devleti Kürt halkını katletmekle suçladığı’ bildirinin ancak PKK tarafından yazabileceğini söyledi.

Bildiride Türkiye Cumhuriyeti devletine büyük bir iftira olduğunu ve terör örgütünün alenen propagandası yapıldığını kaydeden Bozdağ, şöyle konuştu: “Bu bildiride dile getirilen görüşlere baktığınız zaman, bu görüşlerin tamamı PKK terör örgütünün görüşleridir. PKK’ya müzahir çevrelerin görüşleridir. Böyle bir bildiriyi ancak PKK terör örgütü yazabilir, PKK terör örgütünün gönüllü destekçileri yazabilir. CHP’nin bölgede yaşanan terör saldırıları karşısında Türkiye Cumhuriyeti devletinin aldığı meşru tutumu görmezden gelen, aksine bunun karşısında PKK’ya bir cümle söylemeyen ve PKK’yı adeta haklı gören yaklaşımları, kabul edilemez bir durumdur’’

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...