Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakanlıklar ve kritik kurumlara atama

Düzenleyen:
Bakanlıklar ve kritik kurumlara atama

POLİTİKA Haberleri

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Y.K. ile Bilim Sanayi ve Teknoloji, Maliye, Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlıklarına ait atamalar yayımlandı

Buna göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığına Prof. Dr. Derya Örs yeniden atandı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliklerine, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Köse, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Piral, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Doç. Dr. Masum Burak, Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Gürsel Küsek, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Erol getirildi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliğine ise Müşteşar Yardımcısı Hakan İlyas Aydoğan atandı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Gürsel Küsek, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Masum Burak, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Kıran ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çakır yönetim kurulu üyeliklerinden alındı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...