Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: O silahlar Rusya’nın

Düzenleyen:
Erdoğan: O silahlar Rusya’nın

POLİTİKA Haberleri

“Güneydoğu’da yakalanan silahların tamamı Rus yapımı. PYD’ye ‘silah vermeyin’ uyarısında bulunmuştuk. Ne oldu, silahların yarısı DAEŞ’e, diğer yarısı da PKK’ya gitti.”

İSMAİL KAPAN SANTİAGO

HALK, TERÖRÜ BİTİRİN DİYOR

Güneydoğu’daki gidişat iyi yönde. Halk, güvenliği sağlansın istiyor. Güneydoğu’daki vatandaşlarımız, ‘Aman bu işi bırakmayın. Kararlı bir şekilde devam edin’ diyor. Mesela bakan arkadaşlarımdan bölgeye gidenler var. Bölgeden dönenler var. ‘Hava eskiye kıyasla çok farklı’ diyorlar. Elbette sıkıntı da yaşanıyor, şehit de veriliyor. Canımız dağlanıyor, yüreklerimiz parçalanıyor. Ama bu sıkıntıların arkasından bölgeye huzur gelecek. Terör örgütüne tüm bunların bedelini ağır ödetiyoruz. Ödemeye de devam edecekler. Bir defa kentsel değişim-dönüşüm süratle olmalı. Altyapı meselesi var. Sıkıntıları minimize edecek, belki de ortadan kaldıracak bazı adımların atılması lazım. Tarihi eserler var. Süratle aslına uygun olarak yapılması lazım. Bir de karakol ve kalekolların yapılması lazım. Orada güvenliğin sağlanması için bunlar sıradan ev gibi olmayacak. Ciddi güçlü karakol ve kalekollar olması lazım ki vatandaş, ‘Ben artık güvendeyim’ diyebilmeli. 

HDP kürsüyü terörize etti

Kürsü dokunulmazlığı suiistimal edilmemeli. Ama bakıyorsun (HDP’li vekiller) çıkıyor, mecliste konuşuyor. Öbür tarafta milletvekiliyle telefon bağlantısı kuruyor. Böyle bir şey olur mu? Tarihte bunun örneği yok. Bunlar kürsüyü bile terörize ediyorlar. Kendi terörist amaçları için kürsüyü kullanıyorlar. Aynı şekilde belediyelerin araçlarını çukurları açmak için kullandılar. Bunun gereğinin de yapılması lazım. Belediye Meclis üyeleri içerisinden seçim yapılmasına fırsat vermeyecek yöntemleri hükümetin geliştirmesi lazım. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...