Ahmet Davutoğlu: Namertlere izin vermeyiz

Düzenleyen:
Ahmet Davutoğlu: Namertlere izin vermeyiz

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Mardin'in Yeşilli ilçesinde konuştu ve teröre geçit verilmeyeceğini söyledi.

İşte o konuşmadan satır başları
 
1 Kasım'da çok tuzaklar kuranlar oldu, Türkiye'yi tuzağa düşürmek istenler oldu. Ama sizler öyle bir ses verdiniz ki kumpaslar bozuldu. İnşallah aydınlık bir gelececeğe sizlerle beraber yürüyoruz. Bakın çevremiz yanıyor diğer ülkelerde kardeşlerimiz zulüm görüyoruz. Biz buradayız, Mardin'deyiz. Allah bu milletin kardeşliğini daim eylesin. Allah milletimizi kudretli, devletimizi şevkatli eylesin. Bugün teşekkür turumuzun ilk günü ve ben özellikle Mardin'i seçtim.

FATİH PAŞA'DA EZANI SUSTURMAK İSTEDİLER
 
Bakınız o güzelim Cizre'yi, Silopi'yi, Sur'u barikatve hendeklerle kirletmek oralarda kriz çıkarmak istediler. Biz bu namertlere asla izin vermeyiz, biz bu ülkeyi böldürmeyiz. Biz bu al bayrağı indirmeyiz, bu hilali gök yüzünden indirmez bu ezanları susturmayız. onlar fatih paşa Camiinde ezanları susturup oradan hain marşlarını çalmaya çalıştılar.

MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM
 
Biz bu ülkedeyken bir tek kardeşimizin gözü yaşlı olmayacak. Terör yüzünden mağdur olan herkese yardım eli uzatacağız. Yeşilli küçük bir ilçe diyorlar Yeşilli yürekleri dağ gibi büyük bir ilçe. Dün Londra'daydım. Orada Suriye için konuştum, dedim ki ben milletimle gurur duyuyorum dünya Suriyelilere kapısını kapatmışken biz 2.5 milyon kardeşimize evlerimizi açtık. PKK'nın uzantısı PYD oradaki kürtlere ve araplara Esed rejimi ile beraber zulm ediyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...