Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'nin adaylarını Kandil belirlemiş

Düzenleyen:
HDP'nin adaylarını Kandil belirlemiş

POLİTİKA Haberleri

Öcalan, “Belediye başkanlarını kim belirledi” diye soruyor, “Kandil seçti” cevabını alıyor. Öcalan bu defa “Parti meclisinde belirlenmedi mi?” diye soruyor. Net cevap Pervin Buldan’dan geliyor: Hayır!

İSİM İSTEDİ, SUSTULAR
 Kitapta yer alan bilgilere göre aldığı cevaplar üzerine sinirlenen Öcalan “Kimdir bu seçim komisyonundakiler? İsim verin bana” dedi. Heyet Öcalan’ın ısrarlı sorularına karşılık sessiz kalmayı tercih etti. Bunun üzerine daha da sinirlenen Öcalan, HDP’li heyete “Kim yaptı bu işleri? Sorumlusu kimdir? Bütün sorumlusu Kandil’dir. Kandil’e deyin ki, kim yaptıysa bu işleri onun gözünü oyacağım. Kandil karışmayacak bu işlere! Kandil yazılarında bana çok bağlı görünüyor ama pratikte öyle davranmıyor. Bu böyle olmaz! Ne BDP ne HDP adına bu yapılamaz. Ders çıkaracak ve çok şiddetli özeleştiri verecekler. Ben devlete de söylüyorum, ‘benimle iş yapacaksanız, benimle ciddi konuşacaksınız’ diyorum. Sizin de daha cesur olmanız lazım. Ben size ‘benim adıma müdahale edin’ demiştim. ‘Benim yetkilerimi kullanmalısınız’ demiştim. Selahattin’e de bunları söylemiştim. Selahattin de buradan gittikten sonra 24 saat bile geçmeden bu dayatılanlara boyun eğiyor.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...