Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4 kanun Resmi Gazete'de yayımlandı

4 kanun Resmi Gazete'de yayımlandı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan bazı uluslararası anlaşma ve sözleşmelere ilişkin 4 kanun Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün onaylanan bazı uluslararası anlaşma ve sözleşmelere ilişkin 4 kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Bu kanunlar şöyle:
6664 sayılı 'Türkiye Cumhuriyeti ile Peru Cumhuriyeti arasında Ekonomik ve Ticari İşbirliği Anlaşması ile Anlaşmada Düzeltme Yapılmasına İlişkin Notaların Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun", 6665 sayılı "Suç Gelirlerinin Aklanması, Araştırılması, El Konulması, Müsaderesi ve Terörizmin Finansmanına İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun", 6666 sayılı "Hükümlülerin Nakline Dair Sözleşmeye Ek Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun" ve 6667 sayılı "Avrupa Konseyi İnsan Ticaretine Karşı Eylem Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun" .

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...