Emine Erdoğan: Kadını ötelemek İslam’a aykırı

Düzenleyen:
Emine Erdoğan: Kadını ötelemek İslam’a aykırı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Somali Altıncı Yüksek Düzeyli Ortaklar Forumu çerçevesinde düzenlenen “Kadın, Barış ve Güvenlik” başlıklı toplantıda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Somali Altıncı Yüksek Düzeyli Ortaklar Forumu çerçevesinde düzenlenen “Kadın, Barış ve Güvenlik” başlıklı toplantıda konuştu. 20.Asrın acılarından en çok kadınların mağdur olduğunu dile getiren First Lady, “İnsanlığın vicdanını kanatan sıkıntıların en yakın tarihli örneği, Akdeniz sahillerinde yitirdiğimiz çocuklar ve kadınlar olmuştur. Suriye trajedisi, uluslararası toplumun gözü önünde, milyonlarca kadını yurdundan ayırmış, nice çocuğu eğitimden mahrum bırakmıştır. Öte yandan kadınlar, bazı kültürel normların gölgesinde kalmaktadır. Söz gelimi, İslam’da olmayan bazı geleneklerin kadınları ikinci planda konumlandırdığını görmekteyiz. Kadınları değersizleştirmeye çalışan bir hayat tarzı, dinimizde asla yoktur” dedi

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...