MHP’de Özdağ depremi

Düzenleyen:
MHP’de Özdağ depremi

POLİTİKA Haberleri

Yargıya taşınan kurultay tartışmalarının ardından MHP’de bu sefer de ‘Özdağ’ depremi yaşandı.

Damla Peker ANKARA
Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partiyi olağanüstü kongreye götürmesi gerektiğini belirterek görevinden istifa etti. Özdağ’ın sürpriz hamlesi hem olağanüstü kurultay için muhalefete imzalı destek veren parti teşkilatlarına yönelik operasyonu sürdüren genel merkezde hem de Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan’ın oluşturduğu muhalefet cephesini şaşırttı. Özdağ, düzenlediği basın toplantısında Devlet Bahçeli’nin MHP’de yaşanan ağır üzüntü ve derin hayal kırıklığını aşmak, mevcut istikrarsızlığa son vermek için artık ülkücülerin çok büyük bir bölümünün olduğu gibi toplumun da beklentisi haline gelen olağanüstü kurultaya partiyi götürmesinin toparlayıcı bir adım olacağını kaydetti. 
Özdağ, “Sadece Genel Başkan değil, hareketin Devlet abisidir” diye bahsettiği Devlet Bahçeli’ye krizden çıkış adresi olarak mahkeme salonlarını değil, kurultay salonlarını adres gösterdi. MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın da twitter adresinden “Sayın Ümit Özdağ’ın istifa ve olağanüstü kurultay açıklaması çok anlamlı ve önemli. Sayın Özdağ, bizim de defaatle ifade ettiğimiz konuları cesaretle dile getirmiştir. Kutluyorum” dedi.
Bu arada Genel Merkez muhaliflere destek veren teşkilatları kapatmaya devam ediyor. MHP, yönetimi dün de Çanakkale il, merkez ve Çorum merkez ilçe teşkilatlarına kilit vurdu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...