Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zirvede çifte doğum günü

Düzenleyen:
Zirvede çifte doğum günü

POLİTİKA Haberleri

26 Şubat’ın hem Başbakan Davutoğlu hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan için özel bir anlamı var. Bugün iki liderin de doğum günü...

Devletin zirvesi, yoğun siyasi gündem arasında bugün “doğum günü” kutlamalarına da yaşayacak. 26 Şubat, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun doğum günü. 26 Şubat 1954’te İstanbul’da dünyaya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan 62 yaşına girdi. Bugün İstanbul’da olması beklenen Erdoğan, yeni yaşını yoğun siyasi gündem arasında girecek. Erdoğan gibi, Başbakan Ahmet Davutoğlu da, 26 Şubat doğumlu. Erdoğan’dan 5 yıl sonra, 26 Şubat 1959’da Konya-Taşkent’te dünyaya gelen Davutoğlu, yeni yaşına da yüzde 49.5’lik seçim zaferinin sonrasında giriyor. 57 yaşına giren Davutoğlu, bugünü TBMM’deki bütçe görüşmeleriyle geçirecek. 2016 Bütçesi’nin Genel Kurul’daki görüşmeleri başlarken, Davutoğlu da konuşma yapacak.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...