HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Koskoca Amerika bir örgüte sarılıyor

Düzenleyen:
Koskoca Amerika bir örgüte sarılıyor
Yalçın Akdoğan, Haber

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Dünyanın dört bir yanında birçok insani veya askeri operasyonda müttefiklerimizin yanında yer aldık, ama konu PKK ve PYD olunca, Türkiye’nin başına musallat olan terör örgütleri olunca Türkiye yine yalnız bırakıldı. Bu kabul edilebilir bir durum değildir” dedi.

AK Parti Ankara İl Danışma Meclisi’nde konuşma yapan Akdoğan, “Kurttan post, ayıdan dost olmaz. Bunlar şimdi ayıyla aynı çuvala giriyorlar. Koskoca Amerikan devleti, küçücük bir terör örgütünden medet umar hale geldi. ‘Suriye’de denize düştük, yılana sarıldık’ diyor ama o yılan, o akrep onunla yolculuk yaptığın zaman seni sokuyor, sokacak, bunun fıtratında bu var” diye konuştu. Suriye’deki ateşkes kararının yanı sıra arka planda başka bir oyun oynandığına vurgu yapan Akdoğan, “Bu, biz yine yapacağımızı yapacağız, ama birilerinin de elini kolunu bağlayacağız’ anlamına geliyor. Bizim için de PYD terör örgütü, madem terör örgütleri için ateşkes geçerli değil bizim için de o terör örgütüdür.  Temmuzdan itibaren tüm terör örgütlerinin eş zamanlı olarak Türkiye’ye karşı harekete geçti. Suriye kaynaklı büyük bir insani kriz var, bu krizle baş etme konusunda da yalnız bırakıldık” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...