Kadınlar iyiliğin sesidir

Düzenleyen:
Kadınlar iyiliğin sesidir

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu; Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, bir grup AK Parti milletvekili ve yöneticileriyle birlikte dün Diyarbakır’daydı.

“Diyarbakır Buluşması” programı kapsamında kente gelen Davutoğlu ve heyettekilerin boyunlarına “kadının gücünü simgeleyen beyaz tülbent” takması dikkat çekti.  Sare Davutoğlu, Sur ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırıları sonucu 22 yıl yaşadıkları evlerinden ayrılmak zorunda kalan ve bodrum katında daire kiralayan bir aileyi ziyaret etti. Çıkışta bir çocuğun sattığı simitleri satın alan Davutoğlu, kendisi ile görüşmek için sokakta bekleyen kadınlarla da sohbet etti. Görüşmenin ardından çıktıkları balkon ve pencerelerinden kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamlayan Sare Davutoğlu, daha sonra mahalleden ayrıldı. Aynı gün “Aynı Gök Kubbenin Altında Gönül Dilimiz Türkiye” programında konuşan Davutoğlu, “Kadınlar bu topraklarda daima, adaletin, merhametin, iyiliğin sesi, soluğu oldu. Geçirdiğimiz bu zor süreçte de aklın ve vicdanın temsilcisi olan kadınlarımız, inşallah terörün kanattığı yaralara da merhem olacak. Şiddetle, terörle, cinayetle, kan dökmekle hiçbir davanın savunulamayacağını göstermek durumundayız. Barışı tesis etmeyi ve onu korumayı, ancak kadınların aklı ve vicdanı mümkün kılabilir. Tüm provokasyonları karşılıksız bıraktığı için tüm bölge halkına teşekkür ediyorum. Provokasyonları boşa çıkaran şey Diyarbakır kadınının teröre karşı dik duruşudur” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...