Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meclisi yasama yılı sonuna kadar yoğun gündem bekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Meclisi yasama yılı sonuna kadar yoğun gündem bekliyor

POLİTİKA Haberleri  / AA

AK Parti'nin, Genel Kurulun gündemi ve yasama yılı sonuna kadar çalışma saatlerini düzenleyen önerisi kabul edildi. Meclis, yasama yılı sonuna kadar yoğun gündemle çalışacak.

AK Parti; TBMM Danışma Kurulunda uzlaşma sağlanamaması üzerine gündem ve çalışma saatlerine ilişkin grup önerisini Genel Kurula taşıdı. AK Parti'nin, TBMM Genel Kurulu gündemi ve yasama yılı sonuna kadar çalışma saatlerini düzenleyen grup önerisi, kabul edildi.

Buna göre, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, esnek çalışma ve bazı uluslararası sözleşmelerin onaylanmasını içeren yasa tasarıları gündemin ön sıralarına çekildi. Genel Kurul, gündemindeki Kişisel Verilerin Korunması Yasa Tasarısı'nın bitmemesi halinde 25 Mart Cuma günü de çalışacak.

Alınan kararda, TBMM Genel Kurulu, haftalık çalışma günlerinin dışında 1 Nisan Cuma günü de toplanacak. Genel Kurul; ay sonuna kadar günlük programını tamamlamaması halinde saat 24.00'ten sonra da çalışmalarını sürdürecek.

Genel Kurul, 26. Dönem 1. Yasama yılı sonuna kadar salı günleri 15.00-24.00, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-24.00 saatleri arasında çalışacak.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...