Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Terör örgütünün saldırganlığı engellenmeli'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Terör örgütünün saldırganlığı engellenmeli'

POLİTİKA Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Terör örgütünün saldırganlığı engellenmeli. Avrupa'daki Türklere yönelik saldırılara ilave olarak, STK'lara yönelen terör dalgasına karşı duyarsız kalınmamalıdır." dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, PKK terör örgütünün Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) ofislerine gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin, "Avrupa'daki Türklere yönelik saldırı ve kundaklamalara ilave olarak, STK'lara yönelen terör dalgasına karşı duyarsız kalınmamalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Akdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, PKK terör örgütünün bir süredir Avrupalı Türk Demokratlar Birliği ofislerine saldırılar gerçekleştirdiğini ve derneği yıldırmaya çalıştığını belirterek, şu ana kadar 5 ofisin saldırıya uğradığını, bu sabah da Hamburg temsilcisinin aracına molotof atıldığını kaydetti.

"Avrupa'da STK'lara yönelen terör dalgasına duyarsız kalınmamalı" 
Terör örgütünün saldırganlığının engellenmesi gerektiğine dikkati çeken Akdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Avrupa'daki Türklere yönelik saldırı ve kundaklamalara ilave olarak, STK'lara yönelen terör dalgasına karşı duyarsız kalınmamalıdır. Avrupa ülkelerinin terörden şikayet ettiği böyle bir dönemde terör örgütü PKK'nın bu kadar pervasız faaliyetlerde bulunması kabul edilemez."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...