CHP’den 2, MHP’den 1 belediye başkanı AK Parti’ye geçti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
CHP’den 2, MHP’den 1 belediye başkanı AK Parti’ye geçti

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti’ye katılımların hız kazandığını ifade etti. Başkanların AK Parti Grup Toplantısı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozetleri takıldı.

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’nda CHP’den 2, MHP’den ise 1 belediye başkanı AK Parti’ye geçti. CHP’den istifa eden Yeşilgölcük Belediye Başkanı Hakkı Şengül ve Orhanlı Belediye Başkanı Erhan Polat; MHP’den ise Bağlıkaya Belediye Başkanı Davut Çalışkan AK Parti’ye katıldı. Belediye başkanlarına parti rozetlerini AK Parti Grup Toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu taktı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

"DAHA İYİ HİZMET İÇİN AK PARTİ AİLESİNE KATILDILAR"
Üç belediye başkanın AK Parti’ye katılmasında çalışma yürüten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Belediye başkanlarımız, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek için AK Parti ailesine katıldı.” dedi.
AK Parti’ye katılan Belediye Başkanlarını tebrik eden Özhaseki "AK Parti çatısı altında Yeşilgölcük, Orhanlı ve Bağlıkaya birlikte hizmet götürecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. AK Parti’nin hizmetleri büyümeye devam ediyor. Kapımız bu hareketin içerisinde millete hizmet etme aşkıyla çalışmak isteyen herkese açıktır” ifadesini kullandı.

"ÇEŞİTLİ PARTİLERDEN 54 BELEDİYE PARTİMİZE GEÇTİ"
AK Parti’ye katılmak isteyen belediye başkanlarında, aradıkları bazı kriterlerinin olduğunun altını çizen Özhaseki, “Çeşitli partilerden 54 tane belediye partimize geçti. Bugün 3 belediye başkanımız daha AK Parti kervanına katılacak. Partimize katılmak isteyen belediye başkanlarında aradığımız bazı önemli kıstaslarımız var: Birincisi, partimize katılmak isteyen belediye başkanının ahlaki değerleri, partimizin ahlaki değerleri ile örtüşecek. İkincisi ise, belediye başkanının kamu malında gözü olmayacak. Son olarak, partimize katılımları kamuoyu açısından da destek görecek. Bu kriterleri taşıyan belediye başkanlarını partimize kabul ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.
Siyasi parti değişikliğinin hiç kolay bir iş olmadığını vurgulayan Özhaseki, “AK Parti, çalışan ve hizmet eden bir anlayışa sahiptir. AK Parti, ‘Sen ben yok! Türkiye var!’ ilkelerinde hareket eder. Çünkü AK Parti, milletin ortak adresi ve sesidir. AK Parti’ye katılımlar önümüzdeki günlerde artarak devam edecek.” diyerek sözlerini noktaladı.
 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...