Davutoğlu'ndan paralel yapıya: CHP paralel yapıya HDP teröre ipotekli

Düzenleyen:
Davutoğlu'ndan paralel yapıya: CHP paralel yapıya HDP teröre ipotekli

POLİTİKA Haberleri

CHP, siyasi söylemlerini Paralel’den ödünç alıyor. HDP de terör örgütünün sözcülüğünü yapıyor. Bunların koalisyonu hayırlı olsun!

İsmail Sonsuz ANKARA
Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütünün insanları hayattan koparmak istediğini belirterek, “Sakın ola ki evlerimize, mahallelerimize kapanmayalım. Bireysel ve toplumsal psikolojimiz, moral ve motivasyonumuz için hiç çıkmadığımız kadar sokaklara çıkalım” dedi. Partisinin grup toplantısında konuşan Davutoğlu, “6-7 Ekim olaylarından sonra bir selam seferberliği başlatalım” dediğini hatırlatarak şunları kaydetti: “Komşularımızın kimliklerini sormayalım, Türk müsün, Kürt müsün, Arap mısın, Sünni misin, Alevi misin diye sormayalım. Hiçbir dayanışma yapmadığımız kadar dayanışma içine girelim.” 
CHP’YE:  Siyasi partiler olarak yapmamız gereken güçlü irade beyanıyla terörün tam karşısında yer almaktır. Kaos ve kriz bekleyen felaket tellallarına prim vermemek gerekir. Kılıçdaroğlu terör örgütlerine esaslı tek bir laf söylemeden sürekli olarak devleti, hükümeti yıpratmaya çalışıyor. Bunun muhalefet yapmakla bir ilgisi yok. CHP paralel ve marjinal sol örgütlerle işbirliği yaparak Türkiye’ye muhalefet ediyor. Eminim CHP’ye oy verenler de partilerinin belli grupların güdümünde olmasından rahatsızdırlar. CHP’nin paralel yapının ipoteği altına girdiği artık netleşti. Siyasi söylemlerini bile onlardan ödünç alarak, siyaset yapamaz hâle geldiler... 
HDP’YE:  HDP de kendisini teröre ipotek etmiş bir parti. Hiç kimse milletin Meclisinde belli sıfatları kullanarak, çoluk çocuk demeden cana kasteden terör örgütünün sözcülüğünü yapamaz, yapamayacak. Demirtaş AB’yle vize anlaşmamıza ilgili açıklama yapıyor. ‘Vize kalkarsa Kürtler Avrupa’ya gider’ diyor. Aklınca AB ülkelerine akıl veriyor. ‘Vizeleri kaldırmayın’ diyor. Bu sözlerin neresinden tutalım da, neresini tartışalım Allah aşkına? Bunların muhalefeti AK Parti’ye karşı olmak için Türkiye’ye karşı olmak gibi hastalıklı bir hale dönüştü. Demirtaş yandaş aradığı için Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunuyor (Cizre’ye gel çağrısı) Bunlar BAAS örgütünün Türkiye şubesi. Onların koalisyonu hayırlı olsun, millet bize ‘Koalisyon istemiyoruz, bize AK Parti yeter’ diyor.
PKK’YA:  Teröristleri şehirlerden nasıl atıyorsak yakıp yıktığı şehirleri yeniden inşa ediyoruz. İlgili bakanlar özveriyle çalışmaları sürdürüyor. Çok yakın zamanda göreceksiniz alt yapısıyla, sosyal imkânlarıyla yepyeni bir Güneydoğu inşa edeceğiz. Buraları yıkan hain odaklar bu defa halkın karşısına başka argümanla çıktı, neymiş, ‘devlet halkın malına el koyuyormuş’, bunların hiç utanması, ar’ı, namusu yok. Terör örgütü şehirleri yıkarken, halka ‘yatarken kapılarınızı açık bırakın’ derken neredeydiniz? Ne demek bu? Ev mahremiyetine bile saygıları yok demek. Attığımız adımları ‘devlet halkın malına el koyuyor’ diye anlatıyorlar. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...