Başbakan her gün düzenli spor yapıyor

Düzenleyen:
Başbakan her gün  düzenli spor yapıyor

POLİTİKA Haberleri

“Davutoğlu insanüstü bir performans ve tempoyla çalışıyor. Yorgunluk hissetmiyor, o yoğunluğuna rağmen asla sporu ihmal etmiyor”

İsmail Sonsuz ANKARA
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun en yakınındaki isimlerden Sağlık Koordinatörü ve Meclis Sağlık Komisyonu Başkanvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Başbakan’ın sağlık sırrını açıkladı. Davutoğlu’nun yoğun temposuna rağmen her gün spor yaptığını söyleyen Göçer, “Başbakanımızın temposu spordan, enerjisi milletten kaynaklanıyor” dedi.  Göçer, “Başbakanımızın sağlık koordinatörlüğünü yapmak çok kolay çünkü bize iş bırakmıyor. İnsanüstü bir performans ve tempoyla çalışıyor. Geçmişte 7 yıl boyunca sadece 7 seyahat yapan Cumhurbaşkanlarımız dahi oldu. Oysa Başbakanımızla birlikte bir ziyaretten döner dönmez başka bir ziyarete gidiyor, birbiri ardına farklı ülkelere geçiyoruz. Başbakanımızın akademik yaşantısında da aynı performansla çalıştığını bildiğim için biz de bu tempoya alıştık” diye konuştu. 
ENERJİ KAYNAĞI ‘MİLLET’
 Milletin gösterdiği sevginin Başbakan için enerji kaynağı olduğunu vurgulayan Prof. Göçer, şunları söyledi: “Yorgunluk hissetmiyor Allah’a şükür. Çok yoğun temposuna rağmen asla sporu da ihmal etmiyor, günlük olarak mutlaka yapıyor. Sayın Başbakanımız bu kadar yoğun tempoya rağmen her gün bunu yapabiliyorsa, herkes sporu alışkanlık haline getirebilir. Başbakanın dahi bahanesi yoksa, kimse bahane bulmamalı.”
Prof. Dr. Celil Göçer, Başbakan Davutoğlu’yla yaptıkları seyahatlerde karşılaştıklarını da anlattı. Mardin, Şırnak ve Van ziyaretlerinde vatandaşların kendilerine, “Bizi bırakmayın. Teröristle mücadelede sonuna kadar gidin” dediğini kaydeden Göçer şöyle konuştu: “Bugün Diyarbakır’ın sağlık yatırımları Bursa kadar. Türkiye’nin her yerindeki vatandaş, birinci sınıf ve eşit vatandaş olarak muamele görüyor. Vatandaşlarımız da bunun farkında. Devletimiz, merhametli, şefkatli yaklaşımı sonucu vatandaşlarının güvenini kazanmış durumda.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...