'Milli vakar teröristlere bu aziz vatanı dar edecektir'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Milli vakar teröristlere bu aziz vatanı dar edecektir'

POLİTİKA Haberleri  / AA

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin, "Milli vakar, şiddeti rehber yapan teröristlere ve sahiplerine bu aziz vatanı dar edecektir" değerlendirmesinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Diyarbakır'daki terör saldırısında yeni bir felaketin yaşandığını belirtti.

"Maalesef acımız çok büyüktür" değerlendirmesinde bulunan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Şehitlerimize ve hayatlarını kaybeden sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatlarını kaybeden evlatlarımızın ailelerine, Türk polis teşkilatına ve milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum. Yaralı olup da halen tedavi altında bulunanlara acil şifalar niyaz ediyorum. Terörü tüm gücümle lanetliyor, Türkiye'nin bu badire dolu zulmet ve zillet günleri mutlaka aşacağına yürekten inanıyorum. Hain emel ve hedeflere karşı Türk milleti tam bir kenetlenmeyle, tam bir birliktelik şuuruyla cevap verecek, saflarımız asla bozulmayacaktır. Milli vakar, felaket senaryolarında ne yazıyorsa yırtacak, şiddeti rehber yapan teröristlere ve sahiplerine bu aziz vatanı dar edecektir."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...