'Terör örgütlerine karşı niye bir gün olsun kükremiyorsun'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Terör örgütlerine karşı niye bir gün olsun kükremiyorsun'

POLİTİKA Haberleri  / AA

Adalet Bakanı Bozdağ, "Bölücü teröristler saldırıyor. Bunu niye CHP Sayın Genel Başkanı bağıra bağıra söyleyemiyor. Pensilvanya'nın sözcülüğünü bağıra bağıra yapıyor." dedi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Devrek Açık Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etmesinin ardından partisinin kent merkezinde bir otelde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'de geçmişte yaşanan krizlerin bedelinin herkesin birlikte ödediğini söyledi.

Türkiye'nin etrafının yangın yeri olduğunu aktaran Bakan Bozdağ, "Düşünün bütün bu coğrafyaların ortasında Türkiye var. Kılıçdaroğlu öte beri konuşuyor. Siz olsaydınız şimdiye kadar Türkiye'yi çoktan diz çöktürmüştünüz, teslim etmiştiniz. Türkiye'nin Suriye konusunda yaptığı en önemli işlerin başında bu yangını söndürme çalışmaları var." diye konuştu.

Bozdağ, Türkiye'yi yangın yerine çevirmek için uğraşanların başarılı olamadığını belirterek, şöyle devam etti:

"Bu kadar yangının ortasında Türkiye'nin yangın yerine çevirmek isteyen terör örgütleri, onlarla içeride ve dışarıda iş birliği yapan hainler, yabancı birtakım güçler o kadar uğraştılar bu ülkeyi yangın yerine çevirmeyi başaramadılar. Başaramayacaklar. Allah'ın izniyle Türkiye bölgesinde huzur adası olmaya devam edecektir. Bütün bu kasırgadan Türkiye'nin gemisi sağ salim ulaşacağı yere gidecektir. Bu geminin kaptanı ustalar ustası Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu geminin kaptanı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'dur. Öyle rüzgarla, kasırgayla, fırtınayla bu gemiyi batırmak isteyenler çok uğraştılar ama hep hayal kırıklığına uğradılar. Bundan sonra da Allah'ın izniyle hayal kırıklığına uğramaya devam edecekler. Bu devletin tarihinde dara düşene yardım eli uzatma ahlakı vardır. Türkiye büyük bir devlettir. Büyük devlet ve millet olmak, her fırtına ve rüzgar karşısında korkmayı değil onlara karşı meydan okuyup, tedbir alıp, yol yürümeyi gerektirir."

"Terör örgütlerine karşı niye bir gün olsun kükremiyorsun"
Terörle mücadelenin etkin şekilde devam ettiğini vurgulayan Bozdağ, "Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine, Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru yoluyla, öte yandan paralel alçakların da Avrupa'daki gayretleriyle ve başka yerdeki kulis faaliyetleriyle bölücü terör örgütü mensuplarının da Türkiye'deki ve Türkiye dışındaki algı operasyonlarıyla Türkiye'nin terörle mücadelesini insan haklarına ve hukuk devletine aykırı bir mücadeleymiş gibi gösterme gayreti var. Hendekleri kim kazdı, oralara bombalı tuzakları kim koydu, roket atarlarla ve otomatik silahlarla askerimizin polisimizin üzerine kimler saldırıyor? Bölücü teröristler saldırıyor. Bunu niye CHP Sayın Genel Başkanı bağıra bağıra söyleyemiyor. Pensilvanya'nın sözcülüğünü bağıra bağıra yapıyor. Bu milletin sözcülüğünü niye yapmıyorsun? Niye bölücü terör örgütünün mensuplarına karşı aynı sesini yükseltmiyorsun? Sayın Cumhurbaşkanımıza, Aile Bakanımıza, Sayın Başbakanımıza karşı saygısızlığın alasını yapıyorsun. Şu terör örgütlerine karşı niye bir gün olsun kükremiyorsun?" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...