Aziz Yıldırım'dan ağır sözler: 'Gerizekalılık, ahlaksızlık'

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım'dan ağır sözler: 'Gerizekalılık, ahlaksızlık'

POLİTİKA Haberleri

Aziz Yıldırım, Derin Futbol programını yerden yere vurdu," Bu kadar gerizekalılık, ahlaksızlık olmaz. Koyuyorlar şişeyi alta, çekiyorlar viskiyi, yorum yapıyorlar." dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, basın mensuplarına ve televizyon programlarına çok sert eleştirilerde bulundu. 360 TV'de yayınlanan Telegol adlı programın yapımcısı Serhat Ulueren hakkında şok eden ifadeler kullanan Yıldırım, "360 televizyonu var. Adam hasta. Buradan söylüyorum. Ethem Sancak'a, sen Fethullah'a karşı mısın, değil misin? Senin televizyonunda neler oluyor, sen bunları araştırmıyor musun?" dedi.

Aziz Yıldırım'dan ağır sözler: 'Gerizekalılık, ahlaksızlık'

"BU KADAR GERİZEKALILIK, AHLAKSIZLIK OLMAZ"

Yıldırım, Telegol'ün yanı sıra Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol'un yorumcuları hakkında da sert ifadeler kullandı. Yıldırım, "Ahmet Çakar, sen doktorsun. Sen bu ülkeye örnek olacak insanlardansın. Yani akşam yaptığını yapma, örnek ol. Bu topluma senin verebileceğin çok şey var. Rasim Ozan, Ümit Özat'ın elini sıkmamasını ben söylemişim. Ben hocayı 3 gün görmedim. Ben Ümit'i severim. Bu kadar gerizekalılık, ahlaksızlık olmaz. Koyuyorlar şişeyi alta, çekiyorlar viskiyi, yorum yapıyorlar. Artık yeter, ayıp ya..." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...