Cumhurbaşkanı Erdoğan çocukları ağırladı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocukları ağırladı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocukları ağırladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Sevgili çocuklar sizleri sevgiyle selamlıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyorum. Milletin evine hoş geldiniz. Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum.

CumhurBaşkanı Erdoğan koltuğunu devrederken yaptığı konuştu

"MEB BAKANI'NA ÇANAKKALE TALİMATI"

Sevgili çocuklar bugün burada bulunan sizlerin ve bütün çocukların içinden geleceğin cumhurbaşkanları, başbakanları, akademisyenleri çıkacaktır.

Çanakkale Şehitliğimizi aranızda ziyaret etmeyen var mı? Bakıyorum, çok az kimse gitmiş. Nabi Bey galiba bu okullar hiç Çanakkale'ye gitmemiş. Gerekli tespitleri yapalım ve bu yıl bitmeden gönderelim.

'ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ VE ÇOCUKLARI BİZE EMANETTİR, BİZ ONLARI ASLA AÇIKTA BIRAKAMAYIZ'

"Şehitlerimizin aileleri ve çocukları bize emanettir, biz onları asla açıkta bırakamayız. Hatta şehitlerimizin, gerek asker gerek polis, denklerinin alabileceği terfiler neyse o terfileri de şehidimizin gıyabında almaya devam edecektir. Eğer albaylığa kadar çıkacaksa, binbaşı, yarbay, buralara kadar çıkacaksa, buraya kadar yine çıkacaktır, bu terfisini alacaktır, tüm özlük haklarıyla beraber. Aynı şey polis için de geçerlidir, onlarda da yine böyle bir terfi noktasında, terfi alacaksa bu terfisini almaya devam edecektir. Yani hiçbirisinin kıdemi asla kaybolmayacak, bunları almaya devam edeceklerdir." 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...