Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvatistan Başbakanı Oreskovic ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvatistan Başbakanı Oreskovic ile görüştü

POLİTİKA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan'daki temaslarının ikinci gününde, Başbakan Tihomir Oreskovic ile bir araya geldi.

Başkent Zagreb'in sembollerinden Aziz Marko Meydanı'ndaki hükümet binasında gerçekleşen heyetler arası görüşme, başında görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak sürdü.

Başbakan Oreskovic tarafından hükümet binası önünde karşılanan Erdoğan, görüşme öncesinde şeref defterini imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şeref defterine yazısında, son olarak 2006 yılında ziyaret ettiği Hırvatistan'da, bu kez cumhurbaşkanı olarak tekrar bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Aradan geçen 10 yıl zarfında Hırvatistan'ın her alanda önemli başarılara imza attığını görüyor, bu süreçte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Zagreb'deki temasları çerçevesinde ayrıca Meclis Başkanı Zeljko Reiner'in onuruna vereceği öğle yemeğine ve İslam'ın Hırvatistan'da resmi din olarak kabulünün 100. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenecek programa katılacak.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...