Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koray Aydın ve Meral Akşener İzmir'e geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Koray Aydın ve Meral Akşener İzmir'e geliyor

POLİTİKA Haberleri  / İHA

İzmir, bir hafta arayla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayları Koray Aydın ve Meral Akşener'i ağırlayacak.

Koray Aydın 30 Nisan Cumartesi günü Hilton Otel'de 'Ülkücü İktidar için Büyük İzmir Buluşması' etkinliğinde konuşacak, Meral Akşener ise 7 Mayıs Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı'nda miting yapacak. Mahkemenin MHP için olağanüstü kurultay kararı vermesinin ardından isimleri öne çıkan adaylardan Koray Aydın ve Meral Akşener bir hafta arayla İzmir'e gelecek ve kendilerini destekleyen partililerle buluşacak. Bir diğer aday Sinan Oğan'ın ardından İzmir'i ziyaret edecek ikinci isim olan Koray Aydın, 30 Nisan Cumartesi günü 13.00'te partililer tarafından Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılanacak. Aydın, daha sonra Fırat Çakıroğlu'nun kabrini ziyaret edecek. Koray Aydın, 14.30'da ise Hilton Otel'de bin kişilik salonda düzenlenecek 'Ülkücü İktidar için Büyük İzmir Buluşması' etkinliğinde partililere seslenecek. Koray Aydın İzmir Destek Platformu Temsilcisi İlhan Köymen, çok sayıda partilinin Aydın'a desteğe geleceğini belirtirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin olağanüstü kurultayın yapılmayacağı yönündeki açıklamaları için de "Bu hukuki bir süreç. Onun 'olmaz' demesiyle olmuyor. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarla yönetiliyor" dedi. 
7 Mayıs Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı'nda miting yapması planlanan Meral Akşener ise delegeler, sivil toplum kuruluşları, kadın kuruluşları ve kanaat önderleri ile de toplantılara katılacak ve daha sonra Aydın'a gidecek. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...