'Teröristlerin kökü kazınana kadar mücadelemiz sürecek'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Teröristlerin kökü kazınana kadar mücadelemiz sürecek'

POLİTİKA Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, teröristlerin kökü kazınana kadar terörle mücadelenin süreceğini belirterek, "Bu er meydanları olduğu sürece bu ay yıldızlı bayrak her zaman gönderde olacak." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca Belediyesince bu yıl 17'ncisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında organize edilen Kumluca Güreşleri'ne katıldı.

Çavuşoğlu, buradaki konuşmasında, üzücü bir haber aldığını, er meydanının güreşçilerinden Mehmet Yeşil Yeşil'in babası Süleyman Yeşil'in Hakk'ın rahmetine kavuştuğunu söyledi.

Yeşil'e Allah'tan rahmet dileyen Çavuşoğlu, "Bugün Gaziantep'te de Nusaybin'de de şehitlerimiz var. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Şunu bilsinler, kalleş teröristler şunu bilsin. Bu er meydanları olduğu sürece, Türkü, Türkiye'yi kimse yenemez. Bu alçak teröristler bilsin, onların kökünü kazıyıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu er meydanları olduğu sürece bu ay yıldızlı bayrak her zaman gönderde olacak. Hem Türkiye'de hem de dünyanın her köşesinde bu ay yıldızlı bayrak dalgalanacak." diye konuştu.

Çavuşoğlu, terör örgütlerinin hepsiyle mücadele ettiklerini belirterek, DAEŞ, PKK, DHKP-C ve paralel yapıyla mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini vurguladı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...