Başkomutan özel kuvvetleri ziyaret etti

Düzenleyen:
Başkomutan özel kuvvetleri ziyaret etti

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, dün terörle mücadelenin kalbi olan Ankara’daki Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndaydı. Kamuoyunda bordo bereliler olarak bilinen Özel Kuvvetlerin tesislerini gezen Başkomutan Erdoğan, bir dizi incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, dün terörle mücadelenin kalbi olan Ankara’daki Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndaydı. Kamuoyunda bordo bereliler olarak bilinen Özel Kuvvetlerin tesislerini gezen Başkomutan Erdoğan, bir dizi incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bordo berelilerin eğitim aldıkları Kayak Eğitim Merkezi, Fiziki Güç Geliştirme Tesisleri, Dikey Rüzgar Tüneli ve Güç Engel Parkuru gibi bölümleri gezerek, bir müddet yapılan faaliyetleri takip etti. Askeri teknolojileri inceleyen Erdoğan, Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı’dan da brifing aldı. Cumhurbaşkanı’nın dün basına kapalı olarak gerçekleştirdiği ziyaret, resmî programında yer almıyordu.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...