Davutoğlu: Her makamı feda ederim

Düzenleyen:
Davutoğlu: Her makamı feda ederim

POLİTİKA Haberleri

Başbakan’dan Cumhurbaşkanı ile arasını açmaya çalışan fitnecilere cevap: Bizi biz yapan değerlerimize ihanet etmeyiz

İsmail Sonsuz ANKARA
Başbakan Ahmet Davutoğlu, önceki gün sosyal medyada ‘pelikan dosyası’ olarak yayılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kendisi arasına fitne sokmaya çalışan birtakım iddialara çok sert cevaplar verdi. Davutoğlu, grup konuşmasında “AK Parti’de kriz var” iddialarına tepki göstererek, “Eski Türkiye defterini yeniden açmayı hedefleyen sanal şarlatan ve müfterilerin Türkiye’ye ameliyat yapmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi. Başbakan, “Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla, bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam” diye konuştu. Davutoğlu özetle şunları söyledi:
AK Parti, nesillerce ödenen bedellerin neticesidir. Hiçbir tartışmaya, hesaba, makama kurban edilmeksizin korunacak en kıymetli emanetimizdir.
Bu hareketin en önemli özelliği başından sonuna yerli ve milli olmasıdır. Tepeden tırnağa ayaklarının bu topraklara basmasıdır. Bizim Türkiye sevdamız onların fitnelerini de boğar, kendilerini de boğar, Allah’ın izniyle. Bizim Türkiye sevdamız onların korkak, yüzsüz, anonim, kişiliksiz ve karaktersiz saldırılarından zerre miktar etkilenmez.
AK Parti milletle siyaset yapan geleneğin son halkasıdır ve milletten aldığı destekle eski Türkiye defterini kapatmıştır. Maskeli tetikçilerin, siyaseti desise ve ayak oyunu zannedenlerin her türlü fitne ve fesadından geçmişte olduğu gibi bugün de bizleri Rabbimiz korusun. Bizler küresel odakların ameliyat girişimlerine, tefrika tohumlarına pabuç bırakmadık, Allah’ın izniyle küresel güçlerin çakma, yerli versiyonlarına da asla bırakmayız.
Bu hareketin başarısı için dua eden, umudunu AK Parti’ye bağlayan milyonlar da merak etmesin. Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla, bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam, dünya mazlumlarının tek umudu olan bu ak hareketin zarar görmesine, bu ak yürekli kadroların üzülmesine, yeise düşmesine asla izin vermem.
HİÇBİR YERE KAÇAMAZLAR
HDP, ahlaksız, insanlarımızı hedef alan bir şiddeti halen savunmaya, TBMM’de dahi uygulamaya kalkışıyor. Eli kanlı bir örgütün sözcülüğünü yapmaya devam ediyorlar. Dokunulmazlık konusu açıldığında mangalda kül bırakmayan ucuz kahramanlar, şimdi süreci engellemek için milletvekillerimize saldırıyor, pespayeliğin her türlüsünü sergiliyorlar. Şundan hiç şüpheniz olmasın, Diyarbakır Ulucami’nin kardeşi Bursa Ulucami’ni kana bulamak isteyen cani terör örgütünü destekleyen herkese dokunulacaktır, mutlaka dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar. Bunlar ancak yabancı unsurların maşası, taşeronu olabilir. Bu maşalara gereken dersi veren, Meclis çatısı altında zorbalığa geçit vermeyen AK Parti Grubu’nu yürekten tebrik ediyorum. Bir destanın yazıldı. 

Kılıçdaroğlu’na SİYASİ ŞİZOFREN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemleri tutarsız. Bir gün Türkiye’yi kuran parti olmaktan bahsediyor, ertesi gün Türkiye’yi iftiralar eşliğinde dışarıya şikayet ediyor. Bir gün paralel yapının sözcüsü oluyor, bir gün hendek, çukur kazanlara, barikat kuranlara ‘arkadaş’ diyor. Bazı vekilleri teröre destek çıkıyor ama sesini bile çıkaramıyor. Karşı karşıya olduğumuz şeyin adı çok nettir, bu kadar tutarsızlığın adı ancak siyasal şizofrenidir. 

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...