Ataş: Bizden fitnecilere ekmek çıkmaz

Düzenleyen:
Ataş: Bizden fitnecilere ekmek çıkmaz

POLİTİKA Haberleri

“Erdoğan liderliğinde ve Davutoğlu yönetiminde şer odaklarıyla mücadele ederek, birliğimize ve dirliğimize el uzatanların karşısında dik durmaya devam edeceğiz...”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Bu ocaktan hiçbir fitneci güruha ekmek çıkmaz. Bu ocak kardeşlik ve özveri ile kavrulmuştur. Tarihimize bakanlar bu gerçeği açıkça göreceklerdir” dedi. Partisinin 81 İl Teşkilat Başkanları Toplantısı’nın açılışında konuşan Ataş, “Normalde bir araya gelmeyen odakların birleştiği, bölgemizi ve ülkemizi derin bir kumpasın içine çektiği, kaos oluşturmak için ellerinden geleni yaptıkları bir dönemden geçiyoruz. Adları, görüşleri farklı olsa da fitne fesat çıkarmak için her şeyi yapıyorlar. Hamdolsun ki bu kirli ve kanlı oyunlara boyun eğmeden hak ettikleri cevabı almaktadırlar, almaya da devam edeceklerdir. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan liderliğinde ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu şer odaklarıyla mücadele ederek, birliğimize ve dirliğimize el uzatanların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...